Template:Welcome/sq

From Uncyclomedia, the UnMeta-wiki
Wiki.png

Në gjuhë të tjera: EspañolGalego日本語한국어Português
Pershendetje!
Mirësevini në JoMeta, vendi ku mblidhen Jociklopeditë nga e gjithë bota për të diskutuar dhe planifikuar dominimin tonë të ardhshëm në botë.
Ju lutemi hidhni një vështrim në faqen tonë Runnings-on për një listë të lidhjeve në faqet tona më të rëndësishme.

Përdorni[edit]

Vendoseni këtë model kur dëshironi t'i përshëndetni një përdoruesi të ri. Shkruaj: {{Welcome/sq|~~~~}}